Voetbalshirt inlijsten. Gun uzelf of een ander een uniek cadeau.
Een bijzondere herinnering wilt u eigenlijk niet wegstoppen in een kast of ergens in een lade. En dat is nu juist wat vaak met voetbalshirts gebeurt. Denk eens aan clubliefde, een onvergetelijke tegenstander, een bijzonder toernooi of bij afscheid van een team. Voetbalshirts, wielrennershirts of hockeyshirts, het maakt niet uit wat voor shirts. Ook kunnen foto's, emblemen of medailles in de lijst worden opgenomen. Een herinnering aan onvergetelijke momenten. Door uw keuze aan te klikken komt u vanzelf op de productbeschrijving, waar u al uw wensen kunt invullen en tevens uw bestelling kunt doen.


sport1-1.gif     sport2-1.gif     Sport3.gif     sport5.png

Sport4.gif
      

Het bestelsysteem is eenvoudig.
U ziet hierboven de lijstafbeeldingen waaronder de belangrijkste eigenschappen zijn vermeld. Bijvoorbeeld of het een lijst betreft waar uzelf het shirt in op kunt hangen of waar wij dit voor u doen omdat het opgespannen dient te worden. Hoe dan ook staat de kwaliteit van onze lijsten voorop en staan wij garant voor onze vakkundigheid. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw shirt (s). In gevallen waar wij het shirt (s) inlijsten kunt u het materiaal (shirt, foto's, medailles etc.) naar ons opsturen of afgeven. Als u niet in de gelegenheid bent de complete lijst bij ons af te halen, zullen wij deze aan u opsturen. De kosten daarvoor bedragen slechts €12,50.
Heeft u eerst nog vragen voor u gaat bestellen, gaat u dan naar onze contactpagina waar u kunt kiezen om ons te bellen of een contactformulier in te vullen.

Sportshirts die al eerder ingelijst zijn
Om u te laten zien op welke wijze en voor wie wij eerder sportshirts hebben ingelijst krijgt u hieronder een aantal voorbeelden gepresenteerd. Alle afbeeldingen zijn uitgevoerd in de standaard maatvoering. Heeft u echter speciale wensen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. In nagenoeg alle gevallen hebben wij een oplossing.

                     12 jan 14.jpg                      12 jan 71.jpg

12 jan 33.jpg                      12 jan 44.jpg                      12 jan 38.jpg

12 jan 21.jpg                      12 jan 67.jpg                      IMG_3003.JPG

                                           

Alle lijsten, ongeacht de maat, zijn standaard voorzien van gewoon glas.
Er zijn echter alternatieven:
Uw lijst kan ook voorzien worden van plexiglas. Dit materiaal is niet breukgevoelig maar even helder als gewoon glas.
Het is aan te raden om plexiglas te kiezen waar de lijst een groter risico loopt op beschadigingen of komt te hangen op een plaats waar veel mensen langslopen.
U kunt ook kiezen voor museumglas. Deze glassoort is zo helder dat u het betreffende sportshirt ziet alsof er geen glas voor zit.
Het verschil tussen de glassoorten kunnen wij u in de winkel laten zien..